您好!歡迎來到屋受論壇wuso.me
聯絡客服
聯絡客服
手機版
聯絡客服
統計信息

老婆出軌 仲要係女人!ましろ杏 君島みお 背住老公互磨...

海波浪好聽 發表於 2018-10-21 21:11:20 | 顯示全部樓層 |閱讀模式 打印 上一主題 下一主題

本帖子中包含更多资源 您需要 登錄才可以下載或查看

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

當今AV界既發片王小篇相信都非君島みお(君島美緒)莫屬喇,係AV界老江湖既佢換左事務所改埋個名之後發片不斷,幾乎每隔幾日就見到君島美緒有新片出!君島美緒同男人搞各位大大就睇得多丫,佢同女人搞都有一手架,唔信可以睇下片商Madonna既新作「重なる乳房、擦れる乳首。人妻密着レズビアン」,就可以睇到其實君島美緒演lala片都有一手的!

呢套可以話係AV斷背山,片入面君島美緒飾演一個已經同老公無野好講、婚姻性生活乏味到極點既人妻,就算結左婚生左仔都係要有正常既性需要架嘛,同老公關係變成咁梗係會唔開心啦!所以朋友ましろ杏(真城杏)安排左同君島美緒一齊去溫泉旅館散心⋯⋯但勢估唔到既係原來真城杏係有陰謀架!

訓到一半,君島美緒突然有一陣酥麻既感覺,原來係朋友真城杏偷偷地挑誘佢既敏感部位,天啊,君島美緒已經好耐無試過呢種感覺啦!當然兩個人就開始用對奶互磨對方,之後就梗係lesbian sex啦,原本被動既君島美緒被真城杏搞到濕哂,仲化被動為主動,開始找尐道具出黎玩,只要個樣道具可以令佢同真城杏合為一體既都可以用!睇住兩個女人互磨互high都幾過癒架!

回復

精彩評論52

lemonlam 發表於 2018-10-22 07:16:03 來自手機 | 顯示全部樓層
多謝分享
回復

teru0007 發表於 2018-11-17 07:30:20 | 顯示全部樓層
謝謝大大分享
回復 支持 反對

chiral01 發表於 2018-11-17 07:36:40 | 顯示全部樓層
哈哈
對於這種二個女人互磨的劇情
比較不欣賞
回復 支持 反對

forrestshan 發表於 2018-11-17 07:56:04 | 顯示全部樓層
good                                                                                                                                                         
回復 支持 反對

alantk 發表於 2018-11-17 08:26:37 來自手機 | 顯示全部樓層
謝謝你
回復

zz29586785 發表於 2018-11-17 08:42:00 | 顯示全部樓層
謝謝大大分享
回復 支持 反對

2220548737 發表於 2018-11-17 09:56:19 | 顯示全部樓層
謝謝分享
回復

tonyjen67 發表於 2018-11-18 00:12:26 | 顯示全部樓層
感謝分享
回復

bee1847 發表於 2018-11-18 00:13:07 | 顯示全部樓層
感謝大大分享

回復 支持 反對

zz29586785 發表於 2018-11-18 04:26:34 | 顯示全部樓層

感謝大大分享
回復 支持 反對

sldto 發表於 2018-12-1 19:51:00 | 顯示全部樓層
謝謝大大的分享
回復 支持 反對

kwonghsing 發表於 2018-12-3 18:00:02 | 顯示全部樓層
謝謝大大分享
回復 支持 反對

j332118 發表於 2018-12-3 18:05:12 | 顯示全部樓層
感谢分享
回復

liuaa 發表於 2018-12-5 11:04:11 | 顯示全部樓層
回復

nrs3 發表於 2018-12-5 14:45:12 | 顯示全部樓層
YA GOOD GOOD
回復 支持 反對

jimytim 發表於 2019-2-10 09:42:30 | 顯示全部樓層
感謝分享
回復

ctsan0603 發表於 2019-4-15 02:02:17 | 顯示全部樓層
感謝分享
回復

laba945 發表於 2019-4-28 08:22:16 | 顯示全部樓層
讚讚讚!!!
回復

要多久 發表於 2019-5-9 15:02:50 | 顯示全部樓層
謝謝分享
回復