您好!歡迎來到屋受論壇wuso.me
聯絡客服
聯絡客服
手機版
聯絡客服
統計信息

[經驗故事] 扶阿婆過馬路【廣東話】

kcyeung 發表於 2023-8-29 10:40:55 | 顯示全部樓層 |閱讀模式 打印 上一主題 下一主題

本帖子中包含更多资源 您需要 登錄才可以下載或查看

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

原來做好事真係有好報㗎!

有日上晝十點幾,一個人好無聊咁周街行。行緊上一條斜路時,見到有個阿婆推住一架車,好慢好慢咁推上去。見佢咁辛苦,走過去幫吓佢。
『真係唔該晒你呀,後生仔~』我循例都講聲唔駛客氣,再用佢傾吓計:「婆婆,做乜唔搵屋企人幫妳手?」佢就話:『屋企得我同孫女,佢話間房太黑,咁咪幫佢搵個櫃仔同枱燈攞~』上完條斜路,要過條冇交通燈嘅馬路,唯有一手推住架車,一手扶住佢過。
過完我諗住走㗎啦,佢又問我:『後生仔呀~你識唔識裝呢啲櫃呀?我哋兩個女人仔,真係唔係好識。』我望吓個櫃,應該都係簡單嘢,就應承咗佢。
去到佢屋企樓下,竟然係楝唐樓!!即係我要搬埋上樓...好彩佢住喺三樓,我一手拎住架車仔,一手拎住個櫃仔,婆婆就拎住盞燈。
入到屋望望,間屋都算大喎~我唔覺意甩咗手,個櫃好大聲咁跌咗落地。房入面傳出:『咩事呀?』跟住有個十八九歲嘅女仔行出嚟,婆婆就答:『冇事~冇事~妳繼續瞓啦~』我望住孫女嘅吊帶睡衣,見佢飛晒釘,仲有裙邊攝咗喺條底褲度,成條黄色間條底褲露晒出嚟。佢捽捽眼,拉起條裙摸吓個肚,好似當我冇到咁行入廁所。
婆婆帶我入佢間房,話俾我聽個櫃裝喺邊:「後生仔~不如喺度食飯啦,當多謝你囉~」我想拒絕,但佢冇理我行咗去廚房。我望住張床,發現床邊有條線,八卦拎出嚟,原來係個震蛋!個震蛋仲有少少濕,即係佢玩完唔係好耐。
我行入廚房問婆婆啲架生喺邊,佢叫我問孫女。我行去廁所,唔見咗佢嘅?再行返去佢間房,見佢跪喺床上面,趴前執緊床尾啲雜物:『哥哥~等我一陣,我執一執個位。』我望實佢露晒出嚟嘅底褲話冇問題:「妳知唔知啲螺絲批擺喺邊?」佢話梳化隔離有個櫃,最底嗰格就有。我拿拿臨去搵,搵完繼續裝佢條底底。佢執完就到我跪喺度,開始搞嘢~佢又跪喺我側邊,膊頭貼住我膊頭。床尾幅牆有塊鏡仔,啱啱好反射到佢條波罅。我一路上螺絲一路裝吓佢對波,搞到我條嘢硬到一個點。『哥哥,你叫咩名?』我話叫我阿賓,佢又問:『你姓咩㗎?』我唔係好想答佢,因為...讀書時期啲人成日改我花名:「我...姓周...」佢諗一諗:『賓...周...哈哈哈...咁係咪叫你賓周哥~(我個花名就係叫賓周仔)』仲有手指彈咗我條嘢一下!「喂!(妳咁樣我會頂唔住㗎喎!)」佢向住塊鏡拉開條領:『好熱呀~等我開個風扇俾你吹吓~』我心諗我真係好想俾妳吹吓~佢趴喺我身上面,伸隻手去㩒個風扇,對波就貼實我個背脊。
雖然開咗風扇,但係我嘅慾火已經燒到㷫烚烚,所以整咗好耐先搞掂。佢仍然跪喺度,不過風扇成日吹起佢件睡衣,我諗住講吓其他嘢,以免佢發現我裝佢:「咁妳又叫咩名?」『我叫音音~』我講笑咁問:「係咪姓毛?」佢有少少愕然:『你點知㗎?』我都估唔到咁都撞中:「咁...妳咪叫陰毛囉~」再一手拉開佢條底褲。我望住佢個冇毛嘅下體,佢冇反抗,仲答我:『不過我冇陰毛㗎喎~』我唔理得咁多,手指摸吓佢陰道,一摸就開始出水:『喂...叫你睇咋喎...做乜摸...』我咪答:「頭先妳都摸咗我條賓周啦~」既然我咁講,佢就再次摸吓我條嘢:『咁硬得唔得㗎?』我塊面越嚟越近佢塊面:「咩得唔得先?」佢冇答,一嘢車埋嚟,條脷係咁撩我條脷,我又隊返過去,兩條脷左轉右轉,好爽~由於我未試過鮮鮑,我叫佢瞓低,除咗佢條底底,近距離欣賞吓。佢望住我:『做咩呀~未見過呀?』我答完佢係就試吓用條脷奶吓,竟然冇怪味喎~插埋隻手指入去,佢反應就變得更勁:『唔~唔~』雙手掩住個咀,驚俾婆婆聽到。玩咗一陣,佢話想睇吓我條賓周仔,我除晒褲轉身向住佢:『嘩~咁硬嘅~』摸吓摸吓就吞咗我條嘢。趁佢唔為意,拎咗佢粒震蛋震佢粒陰核,佢頂唔住:『好茅呀~用道具嘅~』我轉返正面用佢車,條嘢慢慢迫近佢陰道口,一嘢插咗入去。佢攬住我條腰:『呀~呀~好正~同假嗰啲好唔同~』我都覺,就算平時用嗰啲加咗暖水嘅飛機杯,都冇呢種咁實在嘅感覺。我問佢係咪第一次,佢答:『真嘅...第一次...』好彩琴晚打咗一次飛機,如果唔係好快就要射。轉吓位俾佢騎,佢除埋件睡衣,我就一路食提子一路插,間唔中佢都忍唔住叫咗出聲。又試吓推車,佢掩到個咀好實,我就放膽推啦~正當我有股暖意流到海棉體,婆婆喺出面大嗌:『搞完未呀?快啲出嚟食飯啦~』佢望住我笑:『咁你快啲啦~婆婆...呀...呀...』我加速推進,過多分零鐘就射晒入去。搞掂就著返衫出去,臨開門佢仲要車多陣先肯開。
坐低一齊食飯,婆婆話:『後生仔,你真係好人事~』音音搭咀:『婆婆,佢叫阿賓呀~』婆婆即刻講:『阿賓仔~真係好多謝你~』音音聽到喺度偷笑。我夾舊排骨俾音音,同時用腳趾撩佢下面:「食嘢啦音音~」婆婆笑笑口:『咁快你哋就咁熟㗎啦?』音音想反擊,又伸隻腳過嚟撩我,點知頂到張枱發出"嘭"一聲。食完飯我哋三個坐喺廳傾計,婆婆問我可唔可以多啲上嚟陪音音,我半講笑問:「音音介唔介意我成日"頂撞"佢先?」音音當然明我講咩:『我會頂返你㗎!唔驚我頂爆咪嚟囉~』我哋交換埋電話,方便以後聯絡。傾到咁上下,婆婆話想瞓晏覺,我哋打一打眼色,就駛咗婆婆入去瞓,我哋...當然都入返房啦~入到去第一時間揸住佢對波打茄輪,佢捉住我隻手:『原來你咁咸濕㗎?都係唔俾你上嚟啦~』我話:「妳唔俾我上嚟,我叫婆婆開門咪得囉~」佢指住我個鼻:『咁...你同婆婆搞囉~』我話:「咁補?我虚不受補喎~都係食吓小鮮鮑算啦~」我又開始正式"頂撞"佢,"頂撞"完佢後就返屋企啦。一返到屋企,第一時間收起啲"女朋友":「以後都用唔著啦~我哋分手啦~」
音音鍾意嚟我屋企多啲,因為...唔駛就住呻吟聲吖嘛!有一次佢要我俾前女友佢睇吓,我就表演咗一次俾佢睇,當然最後衝刺都係插返落佢度出啦!雖然成日過嚟,但係冇同我一齊住,因為始終想照顧婆婆。我哋冇正式拍拖,所以唔知婆婆點睇我呢個外人。直到兩年後,婆婆病到要入院,一住就住咗成個月。佢身體越嚟越差,仲要成日吸住氧氣。有一日音音唔得閒,我自己一個去探婆婆。佢捉住我隻手,抆開個氧氣罩:『賓仔...你咁渣㗎...成兩年都搞唔大...佢個肚...我想抱曾孫呀...』原來佢一直都知,我答佢:「咁妳要快啲好返,我應承妳~今晚即刻搞大佢個肚~」佢笑一笑戴返個氧氣罩。返到屋企,見音音咁攰都唔想搞佢。我同佢講婆婆話想抱曾孫,佢就立即同我執返劑。三個月後,音音真係有咗,不過婆婆都係等唔到曾孫出世。

回復

精彩評論6

樓主| kcyeung 發表於 2023-8-29 10:42:57 | 顯示全部樓層

......『哥哥~等我一陣,我執一執個位。』我
回復 支持 反對

樓主| kcyeung 發表於 2023-8-29 10:44:20 | 顯示全部樓層
內容刪了一大段,怎樣可加回?
回復 支持 反對

lulu1238899 發表於 2023-9-2 10:05:04 來自手機 | 顯示全部樓層
回復

樓主| kcyeung 發表於 2023-9-7 17:50:33 | 顯示全部樓層
終於改好了,原來有些文字出不到,便會全刪走了。現在沒問題了~
回復 支持 反對

oycm 發表於 2023-9-30 23:41:46 | 顯示全部樓層
好文章,感謝分享
回復 支持 反對

色中餓鬼 發表於 2023-10-5 19:59:44 | 顯示全部樓層
賓周同音毛
果然係天生一對
哈哈~
回復 支持 反對