您好!歡迎來到屋受論壇wuso.me
聯絡客服
聯絡客服
手機版
聯絡客服
統計信息

[禁忌話題] 一個女人獨自回家的下埸

JAN媽 發表於 2023-7-1 12:09:14 | 顯示全部樓層 |閱讀模式 打印 上一主題 下一主題

本帖子中包含更多资源 您需要 登錄才可以下載或查看

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
我係一間公司既高級行政人員,年齡大约40,已婚和老公住在香港一個近郊的地方,我貪個到人少同比較辟靜,我和老公都是各自駕車回家的人,我公司係尖沙咀,個晚我如常加班到晚上11 點多就走人,然後一個人去停車場口攞車就回家,開車前本來想打比我老公先話比佢知我開車啦,但唔知怎的他沒肴聽電話,我就只好開車,我揸車都快的,好快就到了家的咐近,但不知的今晚沒晒街燈,整條街都好黑,包括我泊車的地方,而且整條街沒人,一直行到我家門口附近,當我想開門時有三個人行近我身邊係沒聲沒息下,到了我身後,有一把好枕厚既男人聲開口說'小姐繼續開門如果想沒事既話'我知道他們有三人而且我老公應該係屋企至少個一刻我係咁想,他們都想却財沒想個係却色,誰知我一開門個屋好黑沒人,我心想我老呢,個個男人又開聲講野'話唉吔呀靚女家中沒中呀,然後他好不客氣的推我落梳化到坐低,再來其他的两個男人分別坐係我左右,他的大佬又說小妳都好靚女,不如我地做妳一晚男朋友啦,坐係左邊的男人一手按係我乳房到,另一個就聞我身上的香水味,唉吔真係人靚連香水都香過人,個日我穿在條短裙露肩既,係見到我條黑色bra带,他們二人分別按住雙肩拉下我條裙,我整個人係到震好驚,旭都敢旭,他又開口說話他們係好人來架,這刻我身上得番個bra同內褲,個大佬拉住我條內褲的两邊往下一拉,就係咁我條內褲比他除下來,放係手上開始聞一邊聞一邊說好香,然後一手抛到地下,他就一下好用力分開我雙腳,在細看我雙腳盡頭,再來身上個bra都比他們除下,伸手到我背後在bra扣向內一夾,我的bra就甩了,離開了我身體,我就係咁全裸坐係他們三人中間,他們三人開始用手背楷摸我的乳房,一邊摸一邊說好滑,他們開始對我毛手毛腳,並摸我的陰唇他們的老大正在除褲,而我面對的是輪姦,當他們的老大除得清光時'美人我來啦,他一邊說一邊用龜頭楷我的陰唇,我知我係不可逃避所以我有叫他用套,但他說不用啦,話未說完他已經插了入來,當我下身比人插緊既時候,我嘴內多了一條肉棒,就係咁我上下都有一條肉棒,仲有一個又係到摸我乳房,就係咁我個晚比他們一直輪姦到天光,而我老公一直沒返過來,到我個人回復返一些體力,我身上可以比他們射精的地方他們都射過了,我一直光著下身去浴室,沿路滴着我身體內流出是他們的精,而我係眼神散唤.

回復

精彩評論3

App0987 發表於 2023-7-1 16:33:57 來自手機 | 顯示全部樓層
很棒的文 稍微編排一下更好 謝分享

多謝意見  詳情 回復 發表於 2023-7-1 18:08
回復 支持 反對

樓主| JAN媽 發表於 2023-7-1 18:08:33 | 顯示全部樓層
App0987 發表於 2023-7-1 16:33
很棒的文 稍微編排一下更好 謝分享

多謝意見
回復 支持 反對

doraemon5102 發表於 2023-7-1 20:39:26 | 顯示全部樓層
看得我下面硬了
回復 支持 反對