屋受論壇wuso.me

標題: 當年阿媽批准拍AV 結果一年之後 – 白咲ゆず [打印本頁]

作者: 飛飛天上去521    時間: 2018-10-12 17:17
標題: 當年阿媽批准拍AV 結果一年之後 – 白咲ゆず
(, 下載次數: 2)

當年炒得火熱, 話晒有阿媽支持, 佢自己又支唔支持得住呢?
用父母黎炒作嘅女優其實唔少, 大部分就話唔理父母反對, 堅持出道拍AV, 等大家有D好奇點解點堅持, 通常都會再俾設定為對性有強大需求. 上年8月由Max-A出道嘅白咲ゆず有剛好相反, 公開同大家講拍AV有阿媽支持, 呢一點的確引起筆者注意. 當時筆者重諗, 會唔會係一種鋪排, 之後就同大家講兩母女一齊拍AV作為賣點. 老實講, 筆者當時的確有呢種期待.
好喇, 都出道左一年, 今時今日, 白咲ゆず到底AV星途發展成點呢? 睇返晒白咲ゆず呢一年嘅作品, 好明顯, 星途發展得唔算太順利, 出道作係單體作品, 所以唔計, 打後全部都係企劃方式演出. 睇得出, 地位上無上升過, 反而令人覺得, 白咲ゆず已經私下被降為企劃女優. 但從商業角度黎講, 好多時企劃女優比起專屬女優搵錢重多. 過去一年一共演出26套作品, 數量不過不失, 都可以話對得住阿媽.

(, 下載次數: 1)

真, 白咲ゆず自身條件其實唔錯, 如果唔係筆者都唔會同大家介紹. 148cm高, B Cup, 但賣點係佢樣貌, 就係日本朋友們最愛嘅萌樣. 今次呢套作品入面, 大家就可以睇到白咲ゆず萌到反眼嘅反應. 另一樣大家要留意嘅係, 呢套作品一其有6位女優演出, 星咲伶美係另一位可以留意下嘅女優, 有機會再同大家介紹下. 參演女優包括:白咲ゆず, 篠宮玲奈, 大島美緒, 川村まや, 美咲あや, 星咲伶美.
(, 下載次數: 2)

(, 下載次數: 1)

作者: pp1314la    時間: 2018-10-12 23:35

作者: liuaa    時間: 2019-2-8 09:01

作者: playerjam    時間: 2019-2-8 09:12
感謝分享
作者: forrestshan    時間: 2019-2-11 08:40
good                                                                                                                                                      
作者: linsteven    時間: 2019-2-11 09:16
也是很不錯的一位女優 (, 下載次數: 0)

作者: a8318772    時間: 2019-2-11 09:55

感謝分享
作者: dm_liu1    時間: 2019-2-17 12:02
谢谢分享
作者: steven_shau    時間: 2019-2-18 20:46
感謝分享
作者: ryan15935139937    時間: 2019-2-18 21:25
感謝分享
作者: llsdboytw    時間: 2019-3-19 10:54

作者: 台中老王    時間: 2019-5-13 00:31
感謝分享
作者: howtai    時間: 2020-9-12 10:08
谢谢分享
作者: Riod    時間: 2021-6-20 07:57
感謝分享
作者: 老小楊    時間: 2021-6-20 08:02
感謝
作者: mad12345    時間: 2021-6-21 19:53
感謝分享
作者: jauuxyz    時間: 2021-11-2 12:04

作者: lemonlam123    時間: 2021-11-9 10:19
作者: le7514    時間: 2022-12-6 10:46
感謝分享
作者: 籠中小雞    時間: 2024-1-10 19:09
感謝分享

歡迎光臨 屋受論壇wuso.me (https://wuso.me/) Powered by Discuz! X3.4