屋受論壇wuso.me

標題: 被出賣後的報復 [打印本頁]

作者: Jessy1123    時間: 2021-2-25 01:47
標題: 被出賣後的報復
大家好,我叫Jessy, 快到30,163cm高,體重49KG,三圍是33C/25/35,長髮,因為中學是女子中學,到了大學才有第一次戀愛經驗,在香港像我這樣的情況比較少吧,好多未到18歲已有性經驗了。可能我膚色白晰,身材曲線玲瓏,加上標準的瓜子臉,在大學裏經常有男生主動接觸我。但John給我有觸電嘅感覺,他有182高,運動型男仔,又會打扮,說話風趣幽默,成績還不錯呢。

John 好勤力,一邊讀書一邊工作,在佢的影響下,我也找到一份part time. 我們經常一起上課,溫書,無所不談。有一晚John約我睇戲,在戲院門口,我見佢今晚穿的特別隆重,我以為佢今日見一份重要的工作。在睇戲中,佢有意無意的拖我手,我心跳加速,因為John是我心中的那類男人,腦海一片空白,最後佢鼓起勇氣去拖實我的手,我們十指緊扣睇戲。散場後,John同我講,你可以做我女朋友嗎?我臉紅紅的點點頭,之後我們去行街,散步,一直行到我屋企樓下,差不多2個鐘頭。這是我的初戀。
作者: shih    時間: 2021-2-25 08:22
謝謝分享
作者: 李偉奇    時間: 2021-2-25 13:48
謝謝分享
作者: greenboxx    時間: 2021-2-25 18:09
感謝分享
作者: king58174    時間: 2021-2-25 18:16

謝謝分享
作者: Jessy1123    時間: 2021-3-8 17:32

作者: mehappy    時間: 2021-3-11 04:43
感謝分享
作者: mehappy    時間: 2021-3-11 04:44
感謝分享
作者: imf.777    時間: 2021-3-16 23:01
謝謝分享
作者: 無影    時間: 2021-7-12 05:21
感謝分享

歡迎光臨 屋受論壇wuso.me (https://wuso.me/) Powered by Discuz! X3.4