屋受論壇wuso.me

標題: 約炮约在個朋友 [打印本頁]

作者: JAN媽    時間: 2022-10-9 12:03
標題: 約炮约在個朋友
我有日係綱上约炮見好耐都沒回應,於是就打算回家再算,就係我上車的一刻見有信息回我,然後我就回應他都係SAY 個HI 咁啦,點知他一回我就問我係唔係好想有人慰直下.我話係又點呀你得唔得架唔好搞到我到喉唔到肺呀, 如果唔係我唔放過你架,然後他話出呢見下就知啦靚女,好快我地就约在係間賓館見下,初時我係到諗我又未見過他點認得他呢,我地好快交換在電話係電話聽到佢把聲好熟咁呀,係邊到聽過呢,我一直仲係想唔到,係電話中我話比他知我的打扮,然後我就依時去到約好既地方,我一上到去就見到個好熟既背影,當我一見到他時我整個人呆在係到,我口震震話係你做咩會係你架,他就我個好朋友他叫BILLY,他個人黑黑實實好大隻架,其實我同他如果唔朋友都有可能架,BILLY一見係我就擁我入懷內一邊推我入房,我當然知道一同他入房就沒得回頭和他的朋友關係就變成性伴,於是就用手死抓住門邊來阻止自己比拉入房內,但最終我不能及沒有能力去阻止一個男人一邊錫我塊面然後係舔我塊面同耳仔,然後再咬我耳仔又用條舌頭去撩我耳根,又一邊用雙手隔住我條裙係我胸前搓我乳房,就係咁我個人比他半推半就下拉在我入房,我地一入到房他就開始從我背部除我條裙,他用雙手按住我雙肩拉下我條裙,再係我個BRA扣用手一鬆我個BRA就甩開在就係咁離開我身體跌在係床到,我身上就得條內褲,然後他一手推我落床,我知道我地好快就不在係朋友啦,他在係我面前除晒自己既衫和褲,再整個人壓在我身上,再拉低我條內褲退到小腿上再完全除下,BILLY高舉雙腳到他的肩上,他就埋頭在我雙腳盡頭伸出他條舌頭去輕輕的掃了一下我的陰唇,從下到上的掃再到我的陰核再用舌頭去捲住我陰核,我比他舔得好興奮整個頭仰高了雙手按住他的頭來抓他的頭髮,再來就係用條舌頭鑽入我陰道內然後是啜我流出的淫水,他一邊啜一邊用手搓我乳房,我的叫聲越來越大聲,慢慢他用嘴封我個嘴條舌頭伸入我口腔內和我的舌頭在搞動,再來他用龜頭來磨我的陰唇沾上我不小的淫水在他的龜頭上,然後一下挻了入來,他的肉棒整條入了來撑得我陰道好開好開,BILLY一拉一出的插入來我知道我和他再不是朋友,除着他的抽插我雙乳房也在上下搖擺,BILLY每下插入都頂到我子宮到,慢慢我雙腳勾係他腰兩側,然後他好猛烈的送入來整張床都係搖動,他一邊插我又一次和我濕吻,我的手勾係他條頸到,慢慢他扶我起身坐係他身上,他叫自己來搖我就開始慢慢UN佢,他一邊比我UN一邊說我夾得他好舒服,他就伏係我胸前啜我乳頭,一邊用手夾我乳頭一邊就用口去啜和咬我乳頭又拉又扯,就係咁乳頭就硬在他口中和手指中間,比他又插又咬下我的淫水又流係他龜頭上,我邊比他屌我邊說我又來啦我受不了,他操得我好舒服我快升天啦,之後我地又來多次男上女下,他又好勁的送入我陰道內,我又一次流好多淫水出呢,我高潮又來啦比他操得反了眼,我的陰道壁一開一合的夾他的肉棒,然後他突然好快的插我跟住他突然停了下來猛烈的在我的陰道內跳動直到停下來我地先分開然後BILLY見到他射的精從我的裂蓬流出他的精,整張床舖都是我的淫水,然後我全裸的走去冲身,BILLY尾隨我來和我一同洗澡,我服待他冲凉,先係我乳房塗满沐浴露再係他身上磨他的胸膛,全是泡沫而隻手就係他條野上下咁CHOK他,然後再幫他冲水,然後再和他口交一次,他一條野插入我口到我條脷係到撩也龜頭.

作者: boy88677    時間: 2022-10-9 16:26
謝謝分享
作者: JAN媽    時間: 2022-10-9 18:02
boy88677 發表於 2022-10-9 16:26
謝謝分享

THK  YOU

作者: v23505v    時間: 2022-10-9 22:25
感謝分享
作者: oycm    時間: 2022-10-9 22:49
好文章,感謝分享
作者: 歸雁    時間: 2022-10-10 00:02
約的好
作者: lch4422    時間: 2022-10-10 07:28
謝謝大大
作者: lulu1238899    時間: 2022-10-10 07:33

作者: jimmygood    時間: 2022-10-10 08:57
very good
作者: oycm    時間: 2022-10-10 23:56
好文章,感謝分享
作者: lch4422    時間: 2022-10-11 04:49
謝謝大大
作者: 老郎老狼    時間: 2022-10-11 09:51
感謝分享
作者: Kenken891228    時間: 2022-10-12 02:09
感謝分享
作者: shih    時間: 2022-10-21 08:23
謝謝分享

歡迎光臨 屋受論壇wuso.me (https://wuso.me/) Powered by Discuz! X3.4